Voščilo

četrtek, 27. 12. 2018

Živimo v času, ko postaja denar in imetje edino božanstvo, v katerega verjame razviti svet. Ljudje se odtujujejo med seboj, sosed ne pozna soseda. Življenje spremlja naglica, skrhani so medsebojni odnosi, ljudje so neprijazni med seboj. Življenjski slog, ki pa ga ne sprejema populacija ljudi, ki ob vsakem času brez zadržkov hiti na pomoč ljudem v stiski že skoraj 150 let. To so slovenski gasilci, ki dobro vedo, da le s požrtvovalnim in nesebičnim delom ter medsebojno pomočjo lahko ljudje živijo varno in zadovoljno življenje.

Gasilci, združeni v Gasilski zvezi Brezovica, smo v letu 2018 naredili veliko dela na področju požarne varnosti oz. varnosti v sistemu zaščite in reševanju na področju Občine Brezovica in širši skupnosti.

Vsi ti uspehi so plod dobrega dela vseh prizadevnih gasilk in gasilcev, ki svoj prosti čas žrtvujejo za to humanitarno organizacijo.

Zahvaljujemo se vam za prizadevno delo vsa leta delovanja in vam želimo lepe, prijetne praznike in srečno novo leto 2019 v upanju, da bo naša gasilska organizacija še naprej tako ponosno stopala po poti razvoja in napredka.

 

Pozdravljamo vas z gasilskim pozdravom:

»NA POMOČ«

  GZ Brezovica