PGD Podpeč in PGD Jezero prejela donacijo za novo gasilsko opremo

torek, 15. 12. 2015

V Zavarovalnici Triglav so se odločili, da ob zaključku leta z delom finančnih sredstev, ki jih sicer namenjajo za poslovna darila, podprejo več kot 30 preventivnih projektov. V okviru novoletne akcije “Za boljši jutri” sta med izbranimi preventivnimi projekti tudi PGD Jezero in PGD Podpeč, ki sta prejela bon za financiranje nakupa gasilske opreme.

Gasilci za učinkovitejše in varnejše opravljanje svojega humanitarnega poslanstva potrebujemo novo gasilsko opremo. Za finančno pomoč pri nakupu osmih zaščitnih oblek za operativne gasilce PGD Jezero in novega podvozja za avtocisterno za PGD Podpeč smo se obrnili na Zavarovalnico Triglav, ki bo ob zaključku leta del finančnih sredstev, ki jih sicer namenja za poslovna novoletna darila, znova razpršila po Sloveniji in podprla več kot 30 preventivnih projektov.

Slovesna predaja bonov je potekala v četrtek, 10. decembra 2015, v prostorih PGD Podpeč. V imenu Zavarovalnice Triglav je bona predal direktor območne enote Ljubljana Aleš Klement. Predaje so se udeležili  predsednik GZB Marko Susman, župan Občine Brezovica Metod Ropret, predstavniki Zavarovalnice Triglav Peter Đokić, Primož Hrnja in Borut Breceljnik ter predstavniki PGD Jezero in PGD Podpeč.